Le të themi se po bëni stuhi idesh për një fushatë të re dhe po vizatoni një boshllëk. Përdorni këto sajte për të marrë të dhëna, informacione dhe një sugjerim për disa nga fjalët kyçe të volumit më të lartë të lidhura me temën tuaj të promovimit, dhe ju keni të paktën kockat e zhveshura të një pakete të shkëlqyer kërkimore.
Është gjithashtu e mundur të përdorni Të dhënat e numrave të telefonit SMS për Telemarketing sitelerini përmbajtje të AI dhe krijues të imazheve për aktivitete të marketingut dixhital me forma shumë të shkurtra, të tilla si një postim i shpejtë në mediat sociale, i cili mund të lehtësojë presionin mbi rrjedhën tuaj të punës me pak përpjekje nga ana juaj.
Trendi 2: Le të bëhemi (Hiper) Personal
Personalizimi nuk është asgjë e re, por pritjet e klientëve vazhdojnë të rriten. Edhe reklama më tërheqëse dhe frymëzuese ka të ngjarë të fitojë më pak tërheqje sesa diçka e kuruar me zgjuarsi për audiencën ose vizitorin tuaj specifik.
Lunio vlerëson se një person sheh nga 6,000 deri në 10,000 reklama në internet çdo ditë, kështu që personalizimi është thelbësor nëse doni të jeni gjilpëra në muzhin e kashtës që bie në sy.
Këtu janë disa nga mënyrat se si i personalizojmë - dhe ndërsa ato nuk janë ende koncepte novatore, ato janë gjithashtu aspekte që nuk mund t'i injoroni nëse dëshironi sukses:

Adresimi i problemeve: pavarësisht se sa i pabesueshëm është produkti ose shërbimi, marketingu do të funksionojë vetëm nëse ka një shtysë të qëndrueshme për ta blerë atë. Buxhetet janë të zgjatura, kostot e jetesës janë të larta dhe ju duhet t'i provoni lexuesit tuaj pse oferta juaj do t'ua bëjë jetën më të lehtë, më të mirë, më argëtuese - ose diçka po aq tërheqëse.
Origjinaliteti: vëllimi i madh i përmbajtjes në internet dhe në të gjithë mediat sociale do të thotë që letrat e gjata, të klishuara të shitjeve thjesht nuk janë aktuale. Reklamat e përgjithshme, etiketat e para dhe përdorimi i tepruar i mbiemrave nuk do të bëjnë që një klient i zgjuar të hidhet në arkë.
Dëgjimi social: markat që bëjnë përpjekje për t'u angazhuar me audiencën e tyre, me zero shitje, janë në shenjë. Ata nuk përpiqen të shesin; ata përpiqen të kuptojnë se çfarë dëshiron klienti i tyre, si jetojnë, punojnë dhe blejnë, problemet e tyre në botën reale dhe si mund t'i zgjidhin ato sipas kushteve të tyre me diçka që funksionon.